Uzkodas


Latviešu zelts – šprotes, kartupeļa biezienis, loki 

6,5

Karamelizēts kazas siers – bietes ar garšaugiem, salātu lapas, brūnais cukurs

7,-

Svilināts lasis – saldā kartupeļa biezenis, paipalu olas, redīsi, lapu salāti

8,-


Salāti


Veģetārie – avokado, redīsi, lapu salāti, tomāti, burkānu-ingvera mērce

7,-

Ar tītaru – bekons, romiešu lapas, cietais siers, kaltēti tomāti, grauzdiņi

8,5

Ar krāsnī ceptu mencu  – paipalu olas, redīsi, lapu salāti, kartupeļu – sinepju  mērce

10,-


Deserti


Skābā krējuma brulē – skābais krējums, olas dzeltenums, smiltsērkšķu ogas, baltā šokolāde

5,5

Ogu deserts – ogas, drumstalu kraukšķis, „Riits” putukrējums

5,-

Tarte  – citronu krēms, putots – dedzināts olas baltums

6,-

Zupas


Ķirbju – ķirbis, piens, buljons, zaļā mērce, grauzdiņi

6,-

Ar trusi – buljons, dārzeņi, pētersīļi, loki, griķu nūdeles

7,5

Zivju –buljons, lasis, garneles, dārzeņi, zaļumi

9,-


Uz oglēm
gatavoti ēdieni


Cūkgaļa – cūkgaļas ribiņas, pērļu grūbas, cietais siers

8,5

Veģetārais –  lēcas, cukīni, kaltēti tomāti, lapu salāti

9,-

Vista – vistas krūtiņa,  grilēti dārzeņi

9,-

Burgers – liellopa gaļa, siers, marinēti  sarkanie sīpoli, uz oglēm cepti  kartupeļi

13,-

Zivs – zandarta fileja, grilēti dārzeņi, tomātu-olīvu salsa

14,-

Jēra gaļa – jēra gaļas romšteks, stampāti kartupeļi,  sviests, loki, ķiploki

15,-


Teļa gaļa –  teļa gaļas steiks,  spargeļi, grilēti dārzeņi, melno piparu mērce
24,-