Uzkodas
Latviešu zelts – šprotes, kartupeļa biezienis, loki | 6,5 |
Karamelizēts kazas siers – bietes ar garšaugiem, salātu lapas, brūnais cukurs | 7,- |
Svilināts lasis – saldā kartupeļa biezenis, paipalu olas, redīsi, lapu salāti | 8,- |
Salāti
Veģetārie – avokado, redīsi, lapu salāti, tomāti, burkānu-ingvera mērce | 7,- |
Ar tītaru – bekons, romiešu lapas, cietais siers, kaltēti tomāti, grauzdiņi | 8,5 |
Ar krāsnī ceptu mencu – paipalu olas, redīsi, lapu salāti, kartupeļu – sinepju mērce | 10,- |
Deserti
Skābā krējuma brulē – skābais krējums, olas dzeltenums, smiltsērkšķu ogas, baltā šokolāde | 5,5 |
Ogu deserts – ogas, drumstalu kraukšķis, „Riits” putukrējums | 5,- |
Tarte – citronu krēms, putots – dedzināts olas baltums | 6,- |
Zupas
Ķirbju – ķirbis, piens, buljons, zaļā mērce, grauzdiņi | 6,- |
Ar trusi – buljons, dārzeņi, pētersīļi, loki, griķu nūdeles | 7,5 |
Zivju –buljons, lasis, garneles, dārzeņi, zaļumi | 9,- |
Uz oglēm
gatavoti ēdieni
Cūkgaļa – cūkgaļas ribiņas, pērļu grūbas, cietais siers | 8,5 |
Veģetārais – lēcas, cukīni, kaltēti tomāti, lapu salāti | 9,- |
Vista – vistas krūtiņa, grilēti dārzeņi | 9,- |
Burgers – liellopa gaļa, siers, marinēti sarkanie sīpoli, uz oglēm cepti kartupeļi | 13,- |
Zivs – zandarta fileja, grilēti dārzeņi, tomātu-olīvu salsa | 14,- |
Jēra gaļa – jēra gaļas romšteks, stampāti kartupeļi, sviests, loki, ķiploki | 15,- |
Teļa gaļa – teļa gaļas steiks, spargeļi, grilēti dārzeņi, melno piparu mērce | 24,- |