No
2017
„Katru dienu svaigi ēdieni no Latvijas lauku un mājsaimniecību produktiem”
Riits – mājas virtuves ģimenes restorāns. Mēs lepojamies, ka praktiski visus produktus, no kuriem gatavo restorānā, atved zemnieki un fermeri no savām mājsaimniecībām.
Viesus gaida gastronomisks ceļojums pa labākajām Latvijas saimniecībām: ēdienu gatavošanā mēs izmantojam bio produkciju – cūkgaļa no Smiltenes mājsaimniecības, svaigas olas – no Iecavas, piena produkti no Saldus fermeriem.
Mēs cenšamies dažādot ēdienkarti un katru nedēļu adaptējam ēdienus atkarībā no piegādēm. Tādējādi Riits pavāri viesiem piedāvā tikai svaigus un kvalitatīvus ēdienus no sezonas bio produktiem.
Silts un ērts restorāns pilsētas centrālajā daļā – ideāla vieta brīvdienu brokastīm: katru dienu viesus gaida omletes no bio olām un putras bio graudaugiem.
Andas Ozoliņas radītais interjera risinājums iemieso ideju par braucienu uz laukiem pie ļoti modernas vecmāmiņas. Protams, šī sajūta nebūtu pilnīga bez mājas ēdiena garšas. Riits ēdienu īpatnība – to pagatavošanas veids, karstie ēdieni tiek gatavoti krāsnī uz oglēm, bet pavārs vienmēr mainīs esošo recepti pēc jūsu ieskatiem. Ja viesis gribēs sarkanos ikrus laša salātos, un tie šobrīd virtuvē ir, tad kāpēc gan nē?
Jebkurā citā laikā no 9 līdz 23 viesus gaida auksto un karsto sezonas ēdienkarte jebkurai gaumei.
Riits – mājas virtuves ģimenes restorāns. Mēs lepojamies, ka praktiski visus produktus, no kuriem gatavo restorānā, atved zemnieki un fermeri no savām mājsaimniecībām.
Viesus gaida gastronomisks ceļojums pa labākajām Latvijas saimniecībām: ēdienu gatavošanā mēs izmantojam bio produkciju – cūkgaļa no Smiltenes mājsaimniecības, svaigas olas – no Iecavas, piena produkti no Saldus fermeriem.
Mēs cenšamies dažādot ēdienkarti un katru nedēļu adaptējam ēdienus atkarībā no piegādēm. Tādējādi Riits pavāri viesiem piedāvā tikai svaigus un kvalitatīvus ēdienus no sezonas bio produktiem.
Silts un ērts restorāns pilsētas centrālajā daļā – ideāla vieta brīvdienu brokastīm: katru dienu viesus gaida omletes no bio olām un putras bio graudaugiem.
Andas Ozoliņas radītais interjera risinājums iemieso ideju par braucienu uz laukiem pie ļoti modernas vecmāmiņas. Protams, šī sajūta nebūtu pilnīga bez mājas ēdiena garšas. Riits ēdienu īpatnība – to pagatavošanas veids, karstie ēdieni tiek gatavoti krāsnī uz oglēm, bet pavārs vienmēr mainīs esošo recepti pēc jūsu ieskatiem. Ja viesis gribēs sarkanos ikrus laša salātos, un tie šobrīd virtuvē ir, tad kāpēc gan nē?
Jebkurā citā laikā no 9 līdz 23 viesus gaida auksto un karsto sezonas ēdienkarte jebkurai gaumei.
Mūsu
STANDARTI
Svaigi produkti
Riits gatavo tikai no svaigiem produktiem, kurus katru dienu piegādā Latvijas fermeri no savām mājsaimniecībām. Piegādātāju bāze katru dienu paplašinās, bet ēdienkarte tiek veidota atbilstoši sezonai.
Sezonalitāte
Riits ir diezgan elastīga ēdienkarte – mēs adaptējam ēdienus sezonas piedāvājumam, jo strādājam pārsvarā ar vietējiem zemnieku produktiem. Ņemam labākos nedēļas piedāvājumus un gatavojam no tiem garšīgākos mājas ēdienus.
Jebkurai gaumei
Ēdienkartē nav tas, ko vēlaties? Nekautrējieties palūgt pavāram, ko sirds kāro, un viņš izdomās jums individuālu ēdienu no tā, kas tieši tagad ir virtuvē.
Īpaša gatavošanas metode
Veselīgs uzturs – tā nav tikai produktu kvalitāte, bet arī gatavošanas metode. Riits gatavo atklātā virtuvē krāsnī uz oglēm. Tas ļauj maksimāli saglabāt produktu vērtību, un piešķir tiem īpašu garšu.